Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Motorcykel-GPS 5 " Garmin Zumo 590LM EU Europa

Art. nr.: 1307531
SKU: 010-01232-02 | EAN: 753759112783
Motorcykel-GPS 5 Garmin Zumo 590LM EU Europa
5.919 kr Du sparer 1.120 kr   4.799 kr (Ekskl. moms: 3.839,20 kr)
4799.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
 • Godkendt af e-mærket
 • 14 dages returret
 • Levering på 2-3 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin Zumo 590LM EU

Egenskaber

 • 12,6 cm (5 ") touchscreen - variabel tilpasning (stående eller liggende)
 • Displayet er også læseligt ved sollys og kan betjenes med handsker på
 • Kort over 45 lande i Europa er forudinstalleret
 • Free Lifetime Maps - gratis livslang kortopdatering
 • Robust, modstandsdygtig over for benzinudstødning, UV-stråler og ekstreme vejrforhold (vandtæt i henhold til IPX7)
 • Bluetooth® håndfri funktion til smartphones/mobiltelefoner, Bluetooth® -headset eller Bluetooth® -kompatible hjelme
 • Diktion af gadenavne via Bluetooth® via Bluetooth® -hjelme eller Bluetooth® -kompatible hjelme
 • Aktiv kørebaneassistent med stemmemeddelelser og lysende pile
 • Hastighedsvarsling
 • Inkl. omfattende tilbehør

Produktbeskrivning


Blikket på vejen
Touchscreen'en på din zūmo 590LM kan ses. Den er 5 tommer stor, klar og også læsbar i sollys. Liggende og stående retning - det er dit valg. Navi'en tillader et bredere overblik eller viser et længere stykke af ruten. Og takket være en yderst følsom, med handsker betjeningsvenlige og intuitiv overflade er angivelsen af oplysninger så nemt som at tænde.

Alsidig Bluetooth® -teknologi
Zūmo 590LM er udstyret med trådløs Bluetooth® -teknologi. Tal i telefon, uden at måtte tage handskerne eller hjelmen af. Forbind nemt zūmo med din mobiltelefon og et Bluetooth® -aktiveret headsæt eller hjelm, så du kan foretage opkald, når du er på farten. Via zūmo'ens Bluetooth® -interface kan også ringes op ved Points of Interest. Hvis du altså med kort varsel skal ændre dine planer eller holde dem hen for at spise eller tanke op, er det ikke noget problem.

Fokuser på gaden og følg diktionen af gadenavne og navigationsbefalinger. Zūmo 590LM kan overføre talemeddelelser til Bluetooth® -hovedtelefoner eller -hjelme. Med Garmin Real Directions™ bliver du ført til målet som af en god ven. I stedet for svært læselige gadenavne foregår rutevejledningen i stedet ved hjælp af iøjefaldende orienteringspunkter og for eksempel trafiklys.

Musik og medier
Tast ved ture selv lyden ind. Zūmo 590LM omfatter en MP3-afspiller og er desuden kompatibel med iPod og iPhone®, så du kan betjene musikfunktionen via displayet.

Robust og klar til brug
Takket være sit robuste design er zūmo 590LM modstandsdygtig over for din benzinudstødning, UV-stråler og hårde vejrforhold. Kort sagt: Den er som skabt til vejen. Din zūmo er blevet underkastet omfattende vibrations- og faldtest, og kan nærmest holde til alt, der møder dig på farten.

Navi + smartphone = Smart på farten
Hvordan ser betingelserne på din rute ud? Zūmo 590LM kan via det gratis smartphone Link-App4 (datatarif påkrævet) modtage live-oplysninger om vejr og trafik.

Livsvarig kortopdatering
Få med zūmo 590LM gratis kortopdateringer5 i hele apparatets levetid. Dine ruter indeholder altså aktuelle POI'er, veje og navigationsinformationer fra Garmin.

Find din drømmerute
Vil du lægge dig rigtigt i vejsvinget? Zūmo 590LM har en speciel rutefunktion til veje med mange sving. Med Round-trip-Routing laves forskellige forslag til rund-ture efter tid, distance eller position. Indtast blot dine ønsker og præferencer, og overlad resten til zūmo.

Serviceforløbsprotokol
Dækkenes antal kørte kilometer, dækskift, dæktryk, kæderengøring, olieskift, nye tændrør - din zūmo 590LM kan gemme alt for dig i en serviceprotokol. Optegn med serviceforløbsprotokollen dato, kilometerstanden og foretaget servicearbejde.

Søgefelt
Find nemt adresser og millioner af interessepunkter. Angiv nøgleord i søgefeltet - færdig!

Uoverskuelige trafikknudepunkter? Intet problem!
Den aktive vognbaneassistent med talestemme sørger for, at du klarer knudepunkter uden stress. Når du nærmer dig vil en animeret model med pile i lysende farver vise dig den rigtige vognbane. En venlig stemme hjælper dig med yderligere information. BirdsEye-sidens vejkrydsvisningen giver en detaljeret visning af knudepunkter fra fugleperspektiv. PhotoReal 3D-vejkrydsvisningen viser på fotorealistisk vis vejkryds og knudepunkter på ruten, herunder i landskabet i nærheden. Farvede pile angiver den rigtige vognbane.

Få mere information på én gang
Zūmo 590LM viser oplysninger om hastighedsbegrænsning, det aktuelle tempo og ankomsttid. Kast et kort blik på skærmen, og så kender du navnet på den vej, du er på. Under kørslen, kan du uden problemer se brugerdefinerede POI'er på ruten, for eksempel tankstationer, restauranter og pengeautomater, og du behøver ikke engang at forlade kortsiden.

En ekspert også uden for vejmarkeringerne.
Zūmo 590LM understøtter TOPO- og brugerdefinerede kort, så du kan downloade og opleve dine egne evnetyr (yderligere kort kan erhverves separat). Hvis du vil vide nøjagtigt, hvilet terræn, der ligger forud på din rute, kan zūmo 590LM afbillede terrænet i 3D. Med TracBack® kan du langs den samme rute navigere direkte tilbage til startpunktet.

Ekstra
Zūmo 590LM er udstyret med en integreret rejsecomputer med kompasvisning. Som standard råder zūmo 590LM over en digital brændstofmåler. Sådan kan du se, hvor mange kilometer du endnu kan køre til næste tankstation. En fartbegrænsningsviser angiver, hvornår du skal speede ned.

I leverancen ingår

 • zūmo 590LM navigationsenhed
 • Batteripakke
 • Motorcykelholder og monteringssæt
 • Motorcykel-tilslutningskabel med åbne ender
 • Sugekopmontering til fastgørelse i bilen
 • Bil-tilslutningskabel (12V output)
 • USB-kabel
 • Quick Guide.

Ydeligere information

¹ Kan købes separat
² Betjeningen af musik- og mediefunktioner er mulig med iPhone® 3GS eller nyere, iPod touch®, iPod nano® (fra 4. generation) og iPod classic®. Musikfunktionen er kompatibel med nogle Android™-enheder. Android er et mærke tilhørende Google Inc.
³ Fås separat. Systemet kan anvendes med op til 4 dæk i hvilken som helst konfiguration; Ekstra køb til hvert dæk er nødvendig. Kun metalventiler med skaft. Ikke beregnet til anvendelse med biler.
4 Der opkræves ved brug gebyrer inden for rammen af dit mobile dataabonnement. Abonnement nødvendigt.

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)12.6 cm
Display-diagonal (i tommer)5 "
Driftstid4 h
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde130 mm
Mål, dybde30 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Motorcykel-GPS
Produkt dimension, højde94 mm
Vægt (værdi)375 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN ZUMO 590LM EU MOTORRADNAVI Ver. 1
KURZ GARMIN ZUMO 590LM EU MOTORRADNAVI Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Motorcykel-GPS 5 " Garmin Zumo 590LM EU Europa
Luk
Motorcykel-GPS 5 " Garmin Zumo 590LM EU Europa