Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Motorcykel-GPS 4.3 " Becker Mamba.4 CE LMU Centraleuropa

Art. nr.: 1371506
SKU: 1502200000 | EAN: 4260140574861
Motorcykel-GPS 4.3  Becker Mamba.4 CE LMU Centraleuropa
3.099 kr (Ekskl. moms: 2.479,20 kr)
3099.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

Altid en kurve forude
Motorcyklen står for frihed, sjov og en følelse af eventyr. Dette er normalt ikke ankommer på den korteste eller hurtigste rute til destinationen, men vejen selv er målet. Lige så høje er kravene fra brugerne af deres enhed - og nøjagtigt på BECKER mamba serien er skræddersyet. Baseret på feedback fra mange aktive motorcyklister et veludstyret pilot er opstået, til bladene intet at ønske for motorcyklister. Usvigelig finder BECKER udviklet af motorcyklister til motorcyklister mamba.4 de smukkeste passager, den bedste udsigt og de mest snoede ruter.

Den helt nye BECKER mamba.4 CE LMU er skræddersyet til dine ønsker og behov som motorcyklister. Fra erfarne ryttere hjalp med at udvikle motorcyklen Navi indeholder alle relevante funktioner til din næste tur klar og ikke overlæsset med unødvendige funktioner.

Den nye CE mamba.4 LMU indeholder den gennemprøvede navigation BECKER, suppleret med særlige kriterier for cyklister: Ud over hurtige, korte eller nemme veje er også en snoede vej til at vælge. Dette kan justeres via tre yderligere indstillinger der passer til individuelle smag og kørefærdigheder og dermed finder for enhver smag den passende rute. Perfekt til ture på ukendte pas er visningen af ​​op til fire alternative ruter, herunder elevation profil.

Også om bord er de mest populære redaktionelt godkendte ture og biker-hoteller som POI'er. Disse data er leveret af det tyske sprog ture Portal for motorcyklister "BikerBetten.de".

Et særligt kendetegn er BECKER Rute Flyt funktion: Hver beregnede rute kan drages af finger gestus på en anden vej og tilpasse til deres egne behov. For at finde den BECKER mamba.4 CE LMU altid den bedste og sikreste for dine påstande Tour.

Hvis der allerede starter for en tur med den planlægning, du er med BECKER mamba.4 også godt tjent: Enheden giver mulighed for at behandle pc'en planlagt eller tilgængelige på Internet spor og at fravige dette. Den nemmeste måde er med den velkendte i den scene Tourenplaner MotoPlaner.de. Det er komfortable og gratis. De således planlagte GPX ruter kan overføres til enheden på ingen tid med et USB-kabel. For let udvidelse af enhedens hukommelse Navi har også en slot til micro SD kort.

Hold takket være store pil vise de ligger forude kørsel situationer altid i betragtning, mens den realistiske 3D-terræn visning altid sikrer den korrekte retning. Udgangen af ​​ruteinstruktioner udføres optisk, og eventuelt hørbare gennem højttalerne indbygget i enheden. For ekstra sikkerhed giver også Bluetooth-interface. For at BECKER mamba.4 CE LMU alle meddelelser leverer mere behageligt at eksisterende headsets eller passende udstyret til motorcykelhjelme.

Den BECKER mamba.4 CE LMU er forberedt til de til tider barske forhold Motorcyklen perfekt: En robust hus er beskyttet af IP57 standarden for vandtæthed og støv og ledsaget dig så i al slags vejr. Displayet med Blanview teknologi giver en særlig høj kontrast. Det er således godt, og specielt let at læse, selv i stærkt sollys. De vigtigste funktioner kan let betjenes med handsker takket være generøse knapper.

Enheden leveres også med en original RAM motorcykelholderen til montering på styret og er monteret sikkert og hurtigt via en aktiv motorcykel vugge og en ekstra bolt. Til magten på farten tilbyder BECKER mamba.4 et udskifteligt batteri. Hvis du satser på en permanent strømforsyning, er pakket med en universel kabel for tilslutning til bestyrelsens elektriske.

Den BECKER mamba.4 CE LMU indeholder kort til 20 lande i Centraleuropa. Dette giver dig mulighed for at opdatere altid gratis takket være Lifetime kortopdateringer. *

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)10.9 cm
Display-diagonal (i tommer)4.3 "
KortmaterialeCentraleuropa
Kortmateriale, detaljerAndorra, Belgien, Danmark, Tyskland, Frankrig, Italien, Kroatien, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederlandene, Østrig, Polen, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet, Ungarn, Vatikanstaten
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde133 mm
Mål, dybde29 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Motorcykel-GPS
Produkt dimension, højde92 mm

Manualer

Brugervejledning
BECKER NAVI MAMBA 4 CE LMU 4 3 ZOLL Ver. 1
Teknisk information
BECKER NAVI MAMBA 4 CE LMU 4 3 ZOLL Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Becker, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Motorcykel-GPS 4.3 " Becker Mamba.4 CE LMU Centraleuropa
Luk
Motorcykel-GPS 4.3 " Becker Mamba.4 CE LMU Centraleuropa