Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Registrer energiudgifter

Mest populære
Vi anbefaler

Den optimale strømforsyning – batterier og co. hos Conrad Elektronik


We’ve got the power – den nødvendige strøm til virksomheden, hjemmet eller når du er på farten, finder du i Conrad webshop. Batterier i alle afskygninger og opladere, generatorer eller solcelleteknologi – vi skal nok sørge for, at dit udstyr aldrig mister pusten. Gå på opdagelse i vores omfattende sortiment og oplev vores førsteklasses service – så vil du konstatere, at vi er svære at slå inden for strømforsyning.

Batterier og co.: Strøm behøver du ikke at undvære. For med batterier kan du få den – uanset hvor du befinder dig. Du kan gøre dig uafhængig af strømnettet på en kompakt og praktisk måde. Conrad Elektronik satser i denne kategori på udsøgt kvalitet og de bedste mærker – for når man ikke er i nærheden af en stikdåse, så er man afhængig af ydelse, levetid og ubetinget pålidelighed.

Opladere: For alle, der har valgt genopladelige batterier, må den passende oplader naturligvis ikke mangle. Conrad tilbyder mange løsninger, så du altid har nok energi på farten.

Knapceller: Små, men hold da op – hos Conrad Elektronik finder du knapceller med kraftig effekt og en lang levetid til de mest forskellige anvendelsesområder. Vi fører også genopladelige knapcellebatterier i sortimentet hos Conrad.

Generatorer og aggregater: Hvis der er langt til den nærmeste stikdåse, eller hvis du sætter pris på en vis uafhængighed, kan du ikke undvære en generator – også det kan Conrad hjælpe dig med.

Solcelleteknologi: Alternative og miljøvenlige energiformer bliver stadig mere populære – og du kan også bruge solen som energikilde. Conrad er en ægte specialist, når det gælder solcelleanlæg og solcelleteknologi.