Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Lastbil-navigation 6 " Garmin dezlCam™ LMT-D Europa

Art. nr.: 1379044
SKU: 010-01457-10 | EAN: 753759136468
Lastbil-navigation 6  Garmin dezlCam™ LMT-D Europa
4.299 kr Du sparer 100 kr   4.199 kr (Ekskl. moms: 3.359,20 kr)
4199.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

Introduktion din nye lastbil Navi. Og din øjenvidne.
Hver gang du forlader, dit levebrød er på spil. Det er derfor, du har brug for mere end en hjælp til navigation. Den dēzlCam LMT D skabt på sine Integrerede dashcam videooptagelser af en kollision og gemmer dem. Når placere skyld disse optagelser kan være afgørende. Den magnetiske indehaver forenkler montering af dēzlCam i køretøjet samt deres fjernelse. Monter enheden på forruden eller på instrumentbrættet, og matche med roterende linse på kameraet vinkel, for at sikre en optimal visning af vejen. Indretningen er også udstyret med en 6-tommers glas display med 2-finger zoom-funktion. Almindelig og enkel: Den dēzlCam hører til standardudstyret for enhver lastbilchauffør.

Integreret dashcam
Når du er på vej, den dēzlCam automatisk og kontinuerligt skabte HD Videoaufnahmen7. Hvis der opstår en kollision, begivenheden detektion (G-sensor) lagrer automatisk filer ved nedslaget. Ved at trykke på en knap, kan du også manuelt gemme filer, men. Enheden kan let fjernes fra den magnetiske holder, så du kan tage nærbilleder af ulykker fordringer med snapshot-funktionen. En valgfri GPS overlay indeholder oplysninger om position, hastighed, dato og tid, så registreres nøjagtigt, hvornår og hvor der var en hændelse. En MicroSD ™ hukommelseskort med 8 GB er inkluderet. Indtast optagelser direkte på 6-tommers skærm af dēzlCam igen.

Nyttige lastbil specifikke advarsler
På dēzlCam detaljerede kort til Europa er installeret med begrænsninger for fjerntransport, for eksempel, højden af ​​broer, skarpe kurver og vægtbegrænsninger og lignende oplysninger for de fleste større veje og motorveje.

Brugerdefineret Truck Routing
Du skal blot indtaste oplysningerne på køretøjet profil (disse er på højde, vægt, længde, bredde og farligt tilpasses), og søge efter ruter, egnet sind6 for størrelsen og vægten af ​​en lastbil. Skift trailer størrelser nemt ved at trykke på en knap. Brug det integrerede ruteplanlægning kan du oprette ruter med flere destinationer og planlægge fremtidige ture og gemme.

Simple Route Justering
Hvis du ønsker at rejse på bestemte veje eller gennem visse byer, kan du ændre ruten på dēzlCam besvær. Med den simple rute justering tilføje værdien på displayet rute et eller flere punkter tilføjes, og dēzlCam foretager de nødvendige ændringer. Udført.

Truck POI'er (Points of Interest)
Brug for hjælp til at finde gode steder? Søg efter POI'er, der er højt på listen over langturschauffører, for eksempel, tankstationer, Scales, Exit tjenester, parkering, indkvartering og mere.

håndfri funktioner
Synkroniser en Bluetooth®3 enhed, f.eks. Som din smartphone, med dēzlCam. derefter bruge takket være de indbyggede mikrofon og højttaler håndfri funktioner. Den dēzlCam kan parres med et Bluetooth-headset (sælges separat) til at foretage og modtage opkald - selv telefonkonferencer er mulige. De stemmekommandoer understøttes af dēzlCam så du kan holde begge hænder på rattet. Bare tale med dēzlCam, og enheden reagerer.

Digital Trafik: vores bedste transportløsning
Den digitale trafik er den bedste trafik løsning, som Garmin tilbyder i øjeblikket. Den digitale trafik er hurtig og Free2 - irriterende reklame og abonnementsudgifter konto under hele enhedens levetid. Trafik opdateringer er tilgængelige i digital trafik radio med en frekvens på op til 30 sekunder. Flyt en hurtigere udsende trafikmeldinger spare flere minutter eller endda timer rejsetid. Den digitale trafik kan fortælle dig, hvor mange minutters forsinkelse kan forventes, og om der er mulige omveje. Du kan også bekræfte, om du er på den hurtigste rute. Den digitale trafik har et stort dækningsområde, motorveje og gader og stræder indeholder. Dækningen af ​​biveje kan være større i forhold til almindelig trafik op til 3 gange. Den dēzlCam modtager ikke kun trafikinformation, me

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)15.4 cm
Display-diagonal (i tommer)6 "
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde183 mm
Mål, dybde15 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Lastbil-navigation
Produkt dimension, højde94 mm
TMC-reportsTMC (value.1299807)
Vægt (værdi)319 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN DEZL CAM LKW NAVI Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Lastbil-navigation 6 " Garmin dezlCam™ LMT-D Europa
Luk
Lastbil-navigation 6 " Garmin dezlCam™ LMT-D Europa