Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Lastbil-navigation 7 " Snooper Truckmate Pro S6800 EU Europa

Art. nr.: 1371543
SKU: 087416 | EAN: 5019896680024
Lastbil-navigation 7  Snooper Truckmate Pro S6800 EU Europa
3.599 kr (Ekskl. moms: 2.879,20 kr)
3599.00
Inkl. moms. Fragt

Levering: 13 til 14 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

Snooper® Truckmate Pro S6800 med en tunet lastbiler satellitnavigation og 7 tommer skærm for forbedret Street View.
Den Snooper Truck Mate Pro S6800 er det nyeste medlem af Truckmate produktfamilie, som skabte specielt tilpasset lastbiler, truck og store ruter køretøjer. Med sin store 7 tommer LCD widescreen skærm som Truckmate Pro S6800 viser den unikke satellitnavigation software Truckmate til mere klart og er også kompatibel med dæktryk overvågningssystem Dæk pilot fra Snooper. Dæk Pilot advarer om udsving dæktryk eller temperatur på farten og sikrer en sikker tur med lavt brændstofforbrug.

Truckmate Pro er brugervenlig, men yderst effektiv. Indtast højde, vægt og bredde af dit køretøj og Truckmate Pro beregner automatisk en lastbil venlig rute uden lave broer, højde og vægt begrænsninger, uden alle andre farer og begrænsninger, som du kan støde på. Og det er ikke alt: Den Truckmate Pro S6800 tager dig rundt ikke kun de fleste restriktioner og trusler i hele Europa, men også på den mest økonomiske rute, og takket være lavere brændstofforbrug sparer også tid penge.

Den Truckmate Pro S6800 er også udstyret med den prisbelønnede Snooper speed kamera teknologi, du hastighed fælde og fare advarsel individuelt, mens den indbyggede My Speed® teknologi viser hastighedsgrænsen og den anbefalede hastighedsgrænse for lastbiler og tunge køretøjer på næsten hver gade i Europa.

Truckmate Pro. Tallet 1 af satellitnavigationssystemer udstyr til lastbilchauffører.
Truckmate Pro foretrækkes af flere lastbilchauffører end noget andet satellitnavigationssystem, da det er den mest komplette bærbare satellitnavigationssystem på markedet. Alle Snooper Truck Mate Pro systemer bruger som grundlag transport- data Maps Here® for Life (tidligere Navteq), mens Truckmate er yderligere forbedret med tusindvis af andre detaljer, der dækker de farer og begrænsninger af fuldstændig og på flere veje end noget andet system på markedet.

Snooper Truck Mate Pro S6800 - Hvad er nyt ?
Kompatibel med Dæk Pilot
For sikker, økonomisk kørsel Truckmate Pro S6800 er nu kompatibel med vores seneste starthjælp, dæktryk overvågningssystem Dæk pilot. Trykket og temperaturen af ​​dækkene på din bil er vist på skærmen; En yderligere fordel er de akustiske advarselssignaler om tryktab eller usædvanlige temperaturstigninger.

Tire defekter er involveret i omkring 3% af alle bilulykker og er den vigtigste årsag til køretøjer nedbrud. Ved at overvåge dækkene på bilen under kørsel, og sørg for at de er korrekt oppumpet, kan du spare op til 10% brændstof, øge dækkets levetid med 35% og reducere sandsynligheden for en ulykke eller brast dæk.

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)17.8 cm
Display-diagonal (i tommer)7 "
KortmaterialeEuropa
Kortmateriale, detaljerStorbritannien, Irland, Spanien, Portugal, Italien, Østrig, Schweiz, Belgien, Nederlandene, Luxemburg, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Estland, Litauen, Tjekkiet, Letland, Liechtenstein, Ungarn, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Serbien, Montenegro, Kroatien, Grækenland, Albanien, Bosnien, Bulgarien, Makedonien, Rusland
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde180 mm
Mål, dybde15 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Lastbil-navigation
Produkt dimension, højde110 mm
Vægt (værdi)322 g

Manualer

Brugervejledning
SNOOPER S6800 PRO TRUCKMATE Ver. 1
Teknisk information
SNOOPER S6800 PRO TRUCKMATE Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Snooper, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Lastbil-navigation 7 " Snooper Truckmate Pro S6800 EU Europa
Luk
Lastbil-navigation 7 " Snooper Truckmate Pro S6800 EU Europa