Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Havedam - Akvarium

Mest populære
Vi anbefaler

Havedam - Fordi alle fortjener en flot have!

Når du først har fået en flot havedam, får du svært ved at undvære den igen. Den beroligende lyd fra vandets rislen, har en afstressende effekt efter en hektisk og travl hverdag. En havedam er desuden en fremragende måde at tiltrække dyreliv til din have.

Hos Conrad elsker vi gør det selv og derfor kan du her finde, alt hvad du har brug for, til at bygge, drive og vedligeholde din helt egen havedam eller springvand. Vi har dambelysning, vandfilter, dekoration, dampleje, fiskefoder, havespringvand, luftpumpe, springvandspumpe, havedamspumpe, filterpumpe og meget mere. Husk, at hos Conrad får du kvalitet til gode priser, samt levering til din dør på få hverdage!

Til enhver smag:

Hvilken havedamsløsning du foretrækker, er en smagssag. Måske ønsker du en stille havedam? Et springvand? Eller måske et vandløb? Hos Conrad finder du komplette systemer til alle løsninger, fra kendte producenter og til fordelagtige priser. Her finder du med sikkerhed en havedam eller et springvand, der passer til netop din have. Har du fået smag for det, er det en god idé at kigge på vores sortiment i webshoppen. En meget stor hit i øjeblikket, er solenergi springvand, der klarer sig helt uden strøm og udelukkende drives med moderne solenergi teknologi. På den måde kan de placeres på steder i haven, hvor der ikke er strøm.

Til dig med havedam eller springvand:

Er du allerede den lykkelige ejer af en havedam eller et springvand, kan du selvfølgelig også få glæde af at besøge vores webshop. For her kan du finde en masse praktisk tilbehør til havedamme, som du ikke kan undvære i forbindelse med driften og vedligeholdelsen.

Hus & Have: Pift op med Conrad Elektronik!


• Skab et moderne og flot hjem! Med flere tusinde artikler kan du forskønne og optimere dit hjem. Besøg Conrads Hus & Have webshop! Vores omfattende sortiment indeholder naturligvis også sæsonens tilbud. Uanset om du har brug for en havedam eller vinterudstyr – det er en god idé regelmæssigt at klikke dig ind både forår, sommer, efterår og vinter!

• Grundlaget for at skabe et hjem og en have, hvor man føler sig godt tilpas, er sikker og faglig korrekt elektronik. Det finder du hos Conrad i form af alt lige fra fordelerskabe til stikdåser – og naturligvis i en professionel kvalitet!

• Med Conrads verden af udstyr til Hus & Have kan du gøre dit hjem mere sikkert, lysere, praktisk og behageligt. Nyd din fritid mere med assistance fra elektrisk hjælpemidler: Robotplæneklippere, filtre til havedammen, vandingssystemer eller timere giver dig frie hænder – og letter dit arbejde i boligen og i haven!

• Certificeret sikkerhedsteknik, førsteklasses samtaleanlæg, bevægelsesfølsom lysteknik og solcellelys minimerer risikoen for uvedkommende besøg på kontoret og i familiens hjem. Indendørs kan du føle dig sikker og godt tilpas med attraktive lamper samt varmeapparater og klimaudstyr – bo med et skønt lys og en behagelig temperatur. Og takket være innovative vejrstationer kan du få klar besked om, hvordan du skal klæde dig på, når du bevæger dig udenfor.

• Til det perfekte look hører ikke alene en passende påklædning. I vores husholdningssortiment under Hus & Have finder du alt, der skal til for at bevare det gode look og føle sig sund: Febertermometre, massageapparater, elektriske tandbørster og barbermaskiner til den gennemførte personlige pleje!