Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Garmin eTrex® touch 35 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi

Art. nr.: 1379046
SKU: 010-01325-11 | EAN: 753759134198
Garmin eTrex® touch 35 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi
2.499 kr (Ekskl. moms: 1.999,20 kr)
2499.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin eTrex® touch 35 inkl. TopoActive Europa

Egenskaber

 • Optimeret til flere aktiviteter - vælg den, og du er i gang!
 • Cykling, vandring, mountainbiking og geocaching
 • Forinstalleret med Garmin TopoActive kort over Europa
 • Cykelholder medfølger
 • 6,6 cm (2,6 ") stor, lysere, kapacitiv touchscreen
 • Kompas med 3 akser med hældningskorrektion
 • Download af fritidsstrækninger og ruter til navigation
 • Papirløs geocaching med 250 000 forinstallerede geocaches
 • Vandfast efter IPX7-standard
 • Yderligere funktioner på eTrex® touch 35 (sammenlignet med eTrex® Touch 25)
 • Barometrisk højdemåler
 • ANT+ -sensor-understøttelse og smartphone-meddelelser
 • Live-tracking via Connect Mobile
    

Produktbeskrivning

Optimerede aktivitetsprofiler til forskellige aktiviteter som cykling, vandring, mountainbiking og geocaching - bare vælg og gå i gang. Med de forudinstallerede, rutekompatible Garmin TopoActive kort til 46 lande i Europa, er den perfekt udstyret til fritidsaktiviteter af enhver slags.

Etrex touch 35 er den nye familie-navigationsenhed. Den er ideel til alle, der gerne vil være ude i den frie natur, uanset om de dyrker outdoor-aktiviteter eller er på eventyr i bjergene: Cyklister, vandrere, geocachere, bjergvandrere og mange andre.

Etrex har i 15 år hørt til en af de mest populære og bedste producenter i verden af fritids-GPS-produkter. Det nyeste medlem af familien er eTrex touch 35, som er endnu nemmere og mere intuitiv, når det kommer til betjeningen. Via den ekstra højdemåler egner den sig også til aktiviteter i bjergene såsom bjergbestigning og mountainbiking. Der er allerede forudinstalleret TopoActive kort over Europa og aktivitetsprofiler , som er optimeret til forskellige fritidsaktiviteter. også de 250.000 geocaches skal nævnes, som du altid kan lave sjove aktiviteter i det fri med. Smartphone meddelelser sendes direkte fra din smartphone1 til din enhed, så du altid holde dig orienteret, når du er på farten. En cykelholder medfølger, så du kan komme i gang med det samme. Hold dig ikke tilbage, men tag ud med din familie! eTrex er altid klar til at hjælpe dig.

Helt enkelt på rette vej
eTrex Touch fungerer som en Navi i bilen, men har kort og funktioner, der er udviklet til at navigere til fritidsaktiviteter som cykling og vandring. Uanset om du har en bestemt destination eller bare gerne vil optage dine aktiviteter, for senere at dele dem med andre, kan du trygt gå på opdagelse med eTrex Touch. Du kan endda søge og downloade aktiviteter hos Garmin Connect og Garmin Adventures, som andre allerede har gennemført, eller lave dine egne aktiviteter og dele dem i community'et.

Berøringsskærmen er meget nem at bruge og gør det dermed legende let at navigere for hele familien. Tryk, og så går det løs! Hvad vil du lave i dag? Få adgang til aktivitetsprofiler via de brugerdefinerede profilere, f.eks til vandring, cykling og geocaching. Alt er forudindstillet for den valgte aktivitet, og du har altid adgang til alle vigtige informationer. Nyd din udflugt og din tid med familien eller vennerne, uden at skulle bekymre dig.

Straks klar til brug
eTrex Touch klarer det hele. Brug enhver lejlighed til at bevæge dig ud i naturen. Enheden understøtter dig ikke kun ved de mest forskellige aktiviteter, den er også klar til brug straks efter udpakning (batterier medfølger ikke)

Den medfølgende cykelholder, gør eTrex Touch særlig god til cykelentutiaster, da den uden problemer kan fastgøres på styret.

På enheden er Garmin TopoActive kort til 46 lande forinstalleret. Tænd for enheden, registrer et GPS-signal, og begynd at navigere. Kortene kan også opdateres gratis. En intern hukommelse på 8 GB og et microSD-plads sørger for, at der er plads til ekstra kort. Hvordan ville det være med et udvidet topografisk kort eller med søkort?

Klar til geocaching
Opdag geocaching, GPS-skattejagt i naturen. Med papirløs geo-instruktioner, anmeldelser samt logs til korte caches, der lagres direkte på din enhed, forenkler eTrex touch geocaching for alle. Der skal ikke længere udskrives noget.

Et integreret elektronisk kompas i eTrex Touch 35, viser dig altid retningen til målet, også selvom du står stille. Dette er meget nyttigt, hvis du vil planlægge nogle korte pauser på dit geocaching-eventyr-

Til dem som kun har lidt erfaring med geocaching, er der 250.000 geocaches på eTrex Touch, som er egnet til begyndere. Tast langsomt din vej til Geocaching. Alle geocaches er fra geocaching. com, en af verdens største geocachint-platforme.

Tag på adventure og del det med andre
Du ved ikke hvor du vil hen endnu? Søg efter anbefalede ruter fra Garmin Connect eller Garmin Adventures på Basecamp, og se ruter og geocaches som andre har uploadet. Download dem herefter på eTrex Touch, og så er du klar til dit næste eventyr. Du kan også lave din helt egen rute og downloade den til enheden.

Vil du gemme og gense et nyligt oplevet eventyr? eTrex Touch optager alt på ruten, så du altid kan oploade din rute på Garmin Connect eller Garmin Adventures, og se det igen. Brugen af Garmin Connect og Garmin adventures er gratis, og du kan dele dine spændende eventyr med venner og familie.

Pålidelig eTrex-kvalitet
Etrex touch er det nyeste produkt i den velkendte eTrex-serie af GPS-håndholdte apparater. Disse enheder har været brugt med succes i hele verden: ligefra Norspolen til ørkenen i Afrika til de fugtige regnskove i Sydamerika. eTrex har bevist sit værd overalt, og eTrex touch er lige så robust og pålideligt.

Etrex touch understøtter GPS og GLONASS, så du kan bruge to satellitsystemer. Det betyder at du hurtigere får en satellitregistrering og en bedre nøjagtighed også i svært tilgængelige områder. Overlad det hårde arbejde til din eTrex. Kontrollerer kun den faktiske position, og følg anvisningerne. eTrex 35 er derudover udstyret med en barometrisk højdemåler, der giver dig en sikker navigation i bjergene og præcise informationer om højden.

Apparatet er meget modstandsdygtig, vandtæt iht. IPX7 og har et ridsefast display. Med en batterilevetid på 16 timer og udskifteligt AA-standardbatterier er du altid fleksibel undervejs.

eTrex Touch har også de klassiske eTrex-funktioner, som f.eks jagt- og fiskeriinformationer, stopursfunktioner, en sol- og månekalender, informationer om solopgang og solnedgang og meget mere.

En kompakt og forskelligartet ledsager
Det praktiske apparat passer uden problemer ned i en taske eller på cykelstyret. Desuden gør størrelsen, at den også er egnet til børn. Takket være systemet på bagsiden af huset til montering kan eTrex Touch fastgøres med specielle holdere til både, biler, rygsække o.a.

Altid ajour

Med eTrex Touch 35 kan du overføre waypoints,tracks, ruter og geocaches trådløst via ANT+ til en kompatibel Garmin-enhed, via en speciel filoverførselsfunktion. Takket være Bluetooth kan din eTrex Touch også parres med en kompatibel smartphone*. Dermed går du ikke glip af nogen SMS-beskeder, emails eller opkald, heller ikke selvom din telefon ligger i rygsækken. Du kan også bruge eTrex touch 35 som fjernbetjening til vores action-kameraer VIRB® XE, VIRB X og VIRB Elite.

eTrex Touch 35 understøtter også live-tracking, en funktion der gør at venner og familie kan følge med i dine aktiviteter i realtid. Inviter folk via email eller sociale medier til at se dine aktiviteter og din position med Garmin Connect.

Udrustning

 • Intuitiv, aktivitetsbaseret betjening
 • Touchscreen
 • Elektronisk kompas
 • Ekstra stor 8 GB intern hukommelse
 • GPS & GLONASS .

I leverancen ingår

 • eTrex Touch 35, T
 • TopoActive kort over Europa
 • Cykelholder
 • USB-kabel
 • Dokumentation.

Ydeligere information

Der medfølger ingen batterier. Bestil venligst separat.
1Telefonen skal understøtte Bluetooth smart.

Tekniske detaljer & specifikationer

Anvendelsesområde (navigation)Cykler, Geocaching, Vandring
Batterifunktionstid (maks.)16 h
Display-diagonal (cm)6.6 cm
Display-diagonal (i tommer)2.6 "
KortmaterialeEuropa
Mål, bredde58 mm
Mål, dybde33 mm
Outdoor-GPS-specifikationerBluetooth®, GLONASS, GPS, inkl. topografiske kort, Stænkvandsbeskyttet
Outdoor-GPS-type (Filtre)Cykelnavigation, Geocaching-navigation, Vandre-navigation
Produkt dimension, højde102 mm
Ruteantal200
Strømforsyning2 x AA-batteri, genopladelige (bestilles separat), 2 x AA-batteri (bestilles separat)
Strømforsyning (LOV)Batteridrevet, Batteridrevet
Vejpunkter (antal)4000
Vægt (værdi)159 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN ETREX TOUCH 35 OUTDOOR NAVI Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Outdoor - Navigationsudstyr, Outdoor Navigation, Outdoor - Navigationsudstyr-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Garmin eTrex® touch 35 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi
Luk
Garmin eTrex® touch 35 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi