Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Garmin eTrex® touch 25 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi

Art. nr.: 1379045
SKU: 010-01325-01 | EAN: 753759134143
Garmin eTrex® touch 25 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi
1.999 kr (Ekskl. moms: 1.599,20 kr)
1999.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin eTrex® touch 25 inkl. TopoActive Europa

Egenskaber

 • Optimeret til flere aktiviteter - vælg den, og du er i gang!
 • Cykling, vandring, mountainbiking og geocaching
 • Forinstalleret med Garmin TopoActive kort over Europa
 • Cykelholder medfølger
 • 6,6 cm (2,6 ") stor, lysere, kapacitiv touchscreen
 • Kompas med 3 akser med hældningskorrektion
 • Download af fritidsstrækninger og ruter til navigation
 • Papirløs geocaching med 250 000 forinstallerede geocaches
 • Vandfast efter IPX7-standard

Produktbeskrivning

eTrex Touch 25 er den nye familie-navigationsenhed. Den er ideel til outdoor-aktiviteter og til alle som godt kan lide at være ude i det fri: Cyklister, vandrere, geocachere og andre.

Etrex har i 15 år hørt til en af de mest populære og bedste producenter i verden af fritids-GPS-produkter. Det nyeste medlem af familien er eTrex Touch 25, der er endnu mere enkel og praktisk, når det kommer til betjeningen. Der er allerede forudinstalleret TopoActive kort over Europa og aktivitetsprofiler, som er optimeret til forskellige fritidsaktiviteter. Også de 250 000 geocaches skal ikke glemmes at nævnes, med hvilke, du altid kan lave sjove aktiviteter i det fri med. En cykelholder medfølger, så du kan komme i gang med det samme. Hold dig ikke tilbage, men tag ud med din familie! eTrex er altid klar til at hjælpe dig.

Helt enkelt på rette vej
eTrex Touch fungerer som en Navi i bilen, men har kort og funktioner, der er udviklet til at navigere til fritidsaktiviteter som cykling og vandring. Uanset om du har en bestemt destination eller bare vil optage dine aktiviteter, for senere at dele dem med andre, kan du med eTrex Touch trygt tage på opdagelse. Du kan endda søge og downloade aktiviteter hos Garmin Connect og Garmin Adventures, som andre allerede har gennemført, eller lave dine egne aktiviteter og dele dem i community'et.

Berøringsskærmen er meget nem at bruge og gør det dermed legende let for hele familien at navigere. Tryk, og så går det løs! Hvad vil du lave i dag? Få adgang til aktivitetsprofiler via de brugerdefinerede profilere, for eksempel til vandring, cykling og geocaching. Alt er forudindstillet for den valgte aktivitet, og du har altid adgang til alle vigtige informationer. Nyd din udflugt og din tid med familien eller vennerne, uden at skulle bekymre dig.

Straks klar til brug
eTrex Touch klarer det hele. Brug enhver lejlighed til at bevæge dig ud i naturen. Enheden understøtter dig ikke kun ved de forskellige aktiviteter, den er også klar til brug straks efter udpakning (batterier medfølger ikke).

Den medfølgende cykelholder, gør eTrex Touch særlig god til cykelentutiaster, da den uden problemer kan fastgøres på styret.

På enheden er Garmin TopoActive KarteEuropa til 46 lande forinstalleret. Tænd for enheden, registrer et GPS-signal og begynd at navigere. Kortene kan også opdateres gratis. En intern hukommelse på 8 GB og en microSD-plads sørger for, at der er plads til ekstra kort. Hvordan ville det være med et udvidet topografisk kort eller med søkort?

Klar til geocaching
Opdag geocaching, GPS-skattejagt i naturen. Med papirløs geo-instruktioner, anmeldelser samt logs til korte caches, der lagres direkte på din enhed, forenkler eTrex Touch geocaching for alle. Der skal ikke længere udskrives noget.

Et integreret elektronisk kompass, der er integreret i eTrex Touch 25, viser retningen til destinationen, også selvom du står stille. Dette er meget nyttigt, hvis du vil planlægge nogle korte pauser på dit geocaching-eventyr.

Til dem som kun har lidt erfaring med geocaching, er der 250 000 geocaches på eTrex Touch, som er egnet til begyndere. Tast langsomt din vej til geocaching. Alle geocaches er fra geocaching.com, en af verdens største geocachint-platforme.

Tag på adventure og del det med andre
Du ved ikke hvor du vil hen endnu? Søg på Garmin Connect eller Garmin adventures på BaseCamp efter anbefalede ture, og se ruter og geocaches, som andre har gennemført. Download dem herefter på din eTrex Touch, og snart er du ude på dit næste eventyr. Du kan også lave din helt egen rute og downloade den til enheden.

Vil du gemme eller gense et nyligt overstået eventyr? eTrex Touch optager alt på ruten, så du altid kan oploade din rute på Garmin Connect eller Garmin Adventures og se det igen. Brugen af Garmin Connect og Garmin Adventures er gratis, og du kan altid dele dine spændende eventyr med venner og familie.

Gennemtestet eTrex-kvalitet
Etrex touch er det nyeste produkt i den velkendte eTrex-serie af GPS-håndholdte apparater. Disse enheder har været brugt med succes i hele verden: Ligefra Norspolen til ørkenen i Afrika til de fugtige regnskove i Sydamerika. eTrex har bevist sit værd overalt, og eTrex touch er lige så robust og pålideligt.

Etrex touch understøtter GPS og GLONASS, så du kan bruge to satellitsystemer. Det betyder, at du hurtigere får en satellitregistrering og en bedre nøjagtighed også i svært tilgængelige områder. Overlad det hårde arbejde til din eTrex. Kontrollerer kun den faktiske position og følg anvisningerne.

Apparatet er meget modstandsdygtig, vandtæt iht. IPX7 og har et ridsefast display. Med en batterilevetid på 16 timer og udskifteligt AA-standardbatterier er du altid fleksibel undervejs.

eTrex Touch har også de klassiske eTrex-funktioner, som for eksemmpel jagt- og fiskeriinformationer, stopursfunktioner, en sol- og månekalender, informationer om solopgang og solnedgang og meget mere.

En kompakt og forskelligartet ledsager
Det praktiske apparat passer uden problemer ned i en taske eller på cykelstyret. Desuden gør størrelsen, at den også er egnet til børn. Takket være systemet på bagsiden af huset til montering kan eTrex Touch fastgøres med specielle holdere til både, biler, rygsække og lignende.


Udrustning

 • Intuitiv, aktivitetsbaseret betjening
 • Touchscreen
 • Elektronisk kompas
 • Ekstra stor 8 GB intern hukommelse
 • GPS & GLONASS .

I leverancen ingår

 • Etrex Touch 25
 • TopoActive kort over Europa
 • Cykelholder
 • USB-kabel
 • Dokumentation.

Ydeligere information

Der medfølger ingen batterier.
Bestil venligst separat.

Tekniske detaljer & specifikationer

Anvendelsesområde (navigation)Cykler, Geocaching, Vandring
Batterifunktionstid (maks.)16 h
Display-diagonal (cm)6.6 cm
Display-diagonal (i tommer)2.6 "
KortmaterialeEuropa
Mål, bredde58 mm
Mål, dybde33 mm
Outdoor-GPS-specifikationerGLONASS, GPS, inkl. topografiske kort, Stænkvandsbeskyttet
Outdoor-GPS-type (Filtre)Cykelnavigation, Geocaching-navigation, Vandre-navigation
Produkt dimension, højde102 mm
Ruteantal200
Strømforsyning2 x AA-batteri, genopladelige (bestilles separat), 2 x AA-batteri (bestilles separat)
Strømforsyning (LOV)Batteridrevet, Batteridrevet
Vejpunkter (antal)4000
Vægt (værdi)159 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN ETREX TOUCH 25 OUTDOOR NAVI Ver. 1
GARMIN ETREX TOUCH 25 OUTDOOR NAVI Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Outdoor - Navigationsudstyr, Outdoor Navigation, Outdoor - Navigationsudstyr-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Garmin eTrex® touch 25 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi
Luk
Garmin eTrex® touch 25 inkl. TopoActive Europa, Outdoornavi, wandernavi, fahrradnavi