Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Geocaching-sensor Garmin Chirp Geocaching

Art. nr.: 373360
SKU: 010-11092-20 | EAN: 4016138661521
Geocaching-sensor Garmin Chirp Geocaching
179 kr Du sparer 10 kr   169 kr (Ekskl. moms: 135,20 kr)
169.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin chirp geocachesender

Egenskaber

  • Vandtæt
  • Specielt udviklet til geocaching-eventyr

Produktbeskrivning

Chirp er en sender, der er specielt udviklet til geocaching-eventyr. Chirpen er billig, robust og vandtæt. Den kan kommunikere trådløst med kompatible håndenheder fra Garmin og programmeres af dem. På chirpen lagres meddelelser og koordinater for geocaches eller multi-caches. Derudover tæller chirpen antallet af besøgende og bekræfter, at cachen befinder sig i nærheden ( <10 meter). Dette unikke instrument er password-beskyttet, og batterilevetiden udgør op til 1 år.
Overførsel og modtagelse af meddelelser:
Chirpen kan programmeres af alle kompatible håndholdte Garmin-enheder med trådløs funktion med henblik på overførsel af Geocache Name, meddelelser og koordinater.
Hvis andre geocachere nærmer sig cachen, vises en meddelelse på enheden om, at cachen befinder sig i nærheden. Derefter kan geocacherne få adgang til de meddeleler, der er gemt i chirpen.
Hvis du som ejer vender tilbage til din cache, viser chirpen, hvor mange besøgende, der i mellemtiden har opsøgt din cache.
Opsætning af multi-caches:
Ved hjælp af chirpen er opsætning og vedligeholdelse af en multi-cache så nem som aldrig før. Ved brug af din kompatible håndholdte enhed fra Garmin overfører chirpen automatisk programkoordinaterne, så andre geocachere kan finde de enkelte stationer for multi-cachen.
Hvis du sporer en multi-cache, kan du med chirpen hurtigt og nemt downloade koordinaterne til din enhed. Notering og fejlagtig indtastning af lange koordinattal bortfalder altså. Med et enkelt tryk på en knap er du på vej til den næste station.
Eller du giver geocachere i bygninger uden GPS-modtagelse meddelelser eller opstiller nye gåder, som leder dem hen til den næste station. Der er næsten ingen grænser for dine ideer, programmeringen af chirpen er kun et skridt væk.
Password-beskyttet og lang driftstid:
Chirpen blev udviklet af geocachere og modstår derfor de hårde betingelser i naturen, fordi den også er vandtæt. Derudover er chirpen password-beskyttet, så kun du kan udføre den første programmering eller foretage ændringer. Batteriet i chirpen har en levetid på op til 1 år og kan let udskiftes. Desuden er chirpen fremragende egnet til caches takket være sin lille størrelse.

I leverancen ingår

  • Chirp
  • CR2032 litium-knapcellebatteri
  • Dobbeltsidet tape
  • Vejledning.

Ydeligere information


Tip:
Fastgør ikke chirpen i en beholder af metal
Grav ikke chirpen ned i jorden.
Kom ikke chirpen ned i vand.
En kompatibel Garmin-enhed bør registrere chirpen inden for et område på 10 m. For at sikre en maksimal overførselsrækkevidde bør chirpen have frit udsyn i alle retninger.

Tekniske detaljer & specifikationer

Anvendelsesområde (navigation)Geocaching
Mål, bredde33 mm
Mål, dybde7 mm
Outdoor-GPS-specifikationerGPS
Outdoor-GPS-type (Filtre)Geocaching-sensor
Produkt dimension, højde23 mm
Strømforsyning1 x knapcelle CR 2032 (medfølger)
Strømforsyning (LOV)Batteridreven
Vægt (værdi)28 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN CHIRP GEOCACHESENDER Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Outdoor - Navigationsudstyr, Outdoor Navigation, Outdoor - Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Geocaching-sensor Garmin Chirp Geocaching
Luk
Geocaching-sensor Garmin Chirp Geocaching