Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

El-værktøj - Tilbehør

Mest populære

Elektriske værktøjer fra Conrad Elektronik, som er afprøvet af eksperter


Med kraftige og pålidelige elektriske værktøjer kan du klare det meste arbejde i en håndevending! Ingen udfordring er for svær, når man har de bedste hjælpemidler ved hånden:

Bore- og skruemaskiner: Elektriske værktøjer fra den simple batteriboremaskine til den store kerneboremaskine - du finder det her!

Trykluftkompressorer: De kraftige maskiner fra metabo kan tilsluttes til tre- og enfaset vekselspænding og skaber den trykluft, du har brug for.

Behandling af rustfrit stål: Elektriske værktøjer giver en superflot rustfri stålfinish. Klik ind og kig på alle mulighederne!

Elektriske haveværktøjer: Sommertid er havetid! Med grensakse kan du sørge for, at dine gæster ikke er tvunget til at sidde i skyggen under grillfesten.

Elektriske haveværktøjer: Sommertid er havetid! Med grensakse kan du sørge for, at dine gæster ikke er tvunget til at sidde i skyggen under grillfesten.

Elektriske save: Uanset, hvad du gerne vil udskære med stik-, hånd-, bordrundsave og elektriske save inklusive de passende savblade kan du klare alle materialer.

Fræsemaskiner og høvle: Med vores elektriske værktøjer kan du udføre kompleks og detaljeret bearbejdning. For værktøjer med den størst præcision kan du vælge blandt vores sortiment af fræsemaskiner!

Tilbehør til elektriske værktøjer omfatter bits, bor, slibemateriale og alt, hvad der har med slibning at gøre. Hos os kan du naturligvis også købe batterier til dine elektriske værktøjer og tilbehør til trykluftkompressorer!

Også varmluftsblæsere, limpistoler, slibemaskiner og svejseapparter indgår i sortimentet hos Conrad!

Catpage: SEO-Box Subnav: TOOLS

Din specialist i værktøj: Conrad Elektronik


Hos Conrad kan vi godt lide gør-det-selv-arbejde, og vi går til opgaverne med stor entusiasme. Med vores professionelle værktøjssortiment kan du gøre alle dine innovative idéer til virkelighed!

Håndværktøjer: Uanset om du har brug for en hæftepistol, tænger, file, en hammer eller de passende skruetrækkere, så kan du hos din ekspert Conrad ikke alene finde enkeltdele til at supplere din værktøjskasse, men også gennemtænkte sæt, som gør hverdagen nemmere for teknikere og elektrikere!

Elektriske værktøjer: Nogle gange er det ikke nok at bruge håndkraft. Hos Conrad kan du finde førsteklasses elektriske værktøjer! Uanset om du har brug for loddeteknik, boremaskiner, haveapparater, slibemaskiner eller tilbehør: Hos Conrad finder du det hele!

Fastgørelsesmateriale: Med det rigtige værktøj og passende søm, skruer og rawlplugs kan du fastgøre alle bekvemmeligheder i dit hjem. Intelligent måleteknik fortæller dig, hvor ledninger og kabler er ført – og beskytter dig mod ubehagelige overraskelser. Derefter gør nye farver på væggene underværker, og malertapen sørger for lige kanter mod vindues- og dørkarme: Så du kan opnå professionelle resultater som hobbyhåndværker!

Arbejdsbeskyttelse: Syre, gas, støj og skarpe kanter – der kan være en hage ved at udføre arbejdet selv! Derfor tilbyder vi ud over værktøj også alt inden for beskyttelsesudstyr: Fra åndedrætsværn til arbejdstøj, beskyttelse mod kulde og arbejdshandsker – du kan bestille det hele hos Conrad.

• Hos os finder du kun topproducenter og -mærker. For at kunne have det hele ved hånden tilbyder vi i webshoppen for værktøj gennemtænkte opbevaringsløsninger til dit værksted. Med de passende plejemidler kan du holde dit værktøj i en toptunet tilstand. Og førsteklasses rengøringsværktøj sørger for, at alt bliver efterladt i en spejlblank tilstand, når du er færdig med dine projekter!