Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Åndedrætsstyret startspærre Dräger Interlock 5000 Grå

Art. nr.: 1408844
SKU: 100149 | EAN: 4260042986540
Åndedrætsstyret startspærre Dräger Interlock 5000 Grå
16.099 kr (Ekskl. moms: 12.879,20 kr)
16099.00
Inkl. moms. Fragt

Levering: ca. 2 uger


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Alkoholtester;

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Dräger Interlock® 5000 er et pust alkohol måleinstrument med startspærre. Efter en enkel udåndingsluften, det sikrer en sikker start på vejen.
 Håndsættet måler alkoholindholdet i udåndingsluften af ​​føreren og udlæser motoren starter kun gratis, hvis åndedrættet testen blev bestået.
 Dräger Interlock forhindrer 5000, at alkohol forringet starter motoren og før kørsel.
 
 Denne enhed er et pust alkohol kontrolleret startspærre at sikre varer eller personbiler. Dräger Interlock forhindrer 5000, at alkohol forringet starter motoren og før kørsel. Den varme-up periode er mindre end 16 sekunder fra 0 ° C meget kort, hvilket giver mulighed for en hurtig operation og bearbejde enhedens parathed.
 
 Funktionerne af Dräger Interlock 5000
 Dräger Interlock er en alkohol test-enhed, der er kompatibel som startspærre med hver passager og lastvogne. Enheden er tilsluttet direkte til startmotoren af ​​køretøjet og kun kan låses op af en negativ udåndingsluften. Sensoren har en kort standby intervaller, således at der kan sikres en hurtig test og kontrol. Alkoholen grænser kan indstilles til forskellige grænser. Der er ekstra mundstykker nødvendige til brug. De data hukommelse på enheden gemmer alle begivenheder som levering eller nægte et pust prøve, den målte koncentration ånde alkohol, motorstart og stoppe optagelsen, og eventuelle forsøg på manipulation. Overførsel af data fra controlleren til pc'en via en infrarød port.
 
 teknikken
 Sensoren er lavet af high-tech materialer. Det centrale i Dräger Interlock 5000 er en professionel elektrokemisk sensor. Målingen nøjagtighed er mindst inden for en tolerance på ± 0,05 ‰. Få 12 måneder. Selv cigaretrøg kan skade sensoren. Desuden er en flowmåler installeret for at bestemme den tidalvolumen. Sensoren er indbygget i et modul, der kan udskiftes meget nemt. Fordel: Der er ingen nedetid. For arbejdsgivere, der er en pligt til tilsyn, som også kan bruges forebyggende mod alkohol på arbejdspladsen. Reglerne forebyggelse brancheforening ulykke (UVV) kræver, at en medarbejder ikke kan bringe i en tilstand af hans alkoholforbrug, hvorigennem han eller andre i fare (denne bestemmelse kaldes også relativ forbud mod alkohol). Under udøvelsen af ​​farligt arbejde som i værker sikkerhed og sikkerhedsfirmaer i den kemiske behandling, gældende luftfartsselskaber mv Alkohol er også strengt forbudt. Ud over de faglige sammenslutninger og arbejdsgiveren er ansvarlig for at sikre, at alle regler ulykkesforebyggende overholdes. Med hensyn til de forpligtelser til at overholde ulykkesforebyggende forskrifter, er hver arbejdsgiver har ret til den individuelle tilstand af sine ansatte til at kontrollere (for eksempel en alkoholpromille). Dette er endda tilladt, når ingen konkret mistanke, den udøvede virksomhed, men en sober personale kræver. Eksempler især for at undgå farlige eller sikkerhedsmæssige følsomme arbejdspladser såsom bl.a. i motorkøretøjer ture i området, i driften af ​​maskiner og udstyr, eller ved arbejde med forskellige kemiske stoffer gælder her.
 
 Moderne design
 Den interlock 5000 har et attraktivt og ergonomisk design. Mundstykket er placeret på bagsiden af ​​håndsættet. Det kan ses straks som alkohol kontrolleret startspærre. Opbygningen kvalitet er solid og robust. Ved let forståelig menustyring på skærmen, brug er enkel og selvforklarende Farverige lysdioder på enheden i tillæg til at ledsage dig gennem processen
 
 Eksempler på anvendelse:
 Speditører, Busfahrunternehmen, levering drivere, spirituskørsel lovovertrædere eller gentagne overtrædelser, for din egen kontrol eller for at sikre deres egne biler

Tekniske detaljer & specifikationer

Alkoholtester-specifikationerinkl. display
Alkoholtester-type (kategorisering)Åndedrætsstyret startspærre
FarveGrå
Indhold1 stk
Kan kalibreres (Ja/nej)Ja
Mål, bredde36 mm
Mål, længde61 mm
Måleområde alkohol (max.)5 ‰
Måleområde alkohol (min.)0 ‰
Måleområde ±0.05 ‰
Nøjagtighedsklasse (alkoholtester)1+ (professionel, politilignende)
Produkt dimension, højde138 mm
Strømforsyning12 V, 24 V
Strømforsyning (LOV)via blokklemme
Testmetode (alkoholtester)Elektrokemisk sensor
Vægt (værdi)168 g

Manualer

Brugervejledning
DRAEGER INTERLOCK 5000 de en Ver. 1
Teknisk information
DRAEGER INTERLOCK 5000 Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Dräger, Alkoholtester, Biler, navigation, Alkoholtester-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Åndedrætsstyret startspærre Dräger Interlock 5000 Grå
Luk
Åndedrætsstyret startspærre Dräger Interlock 5000 Grå