Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Dekoration i boligen

Mest populære
Vi anbefaler

Dekoration Få et flot og moderne hjem!

Hos Conrad kan du få inspiration til indretningen i hjemmet. Med et stort og spændende udvalg af dekoration, pynt og design til hjemmet, er vi sikre på, at du her kan finde noget, der kan bruges.

Få et flot og moderne hjem:

Alle har ret til et flot hjem, og derfor kan du hos Conrad finde flotte og moderne ting til hjemmet, i god kvalitet og til gode priser. Tag på opdagelse i vores store sortiment, hvor du finder flere tusinde ting, der kan forskønne og optimere dit hjem. Mangler du design til hjemmet, kan du eksempelvis gå opdagelse i vores store udvalg af juledekoration og julelys, belysning eller Halloween pynt.

Idéer til boligindretning:

Mangler du inspiration til dekoration og indretning i dit hjem, så er vi sikre på, at du hos Conrad kan få gode idéer til, hvordan netop dit hjem skal se ud. Har du eksempelvis overvejet at få en bordkamin derhjemme? En bordkamin skaber hygge i hus og have, og så ser den bare flot ud! Eller hvad med flot og hyggelig belysning som dekoration, der sætter prikken over iet på en hyggelig aften derhjemme.
Hos Conrad finder du dekoration til hjemmet i god kvalitet til fornuftige priser Med levering til døren på 2-3 hverdage!

Hus & Have: Pift op med Conrad Elektronik!


• Skab et moderne og flot hjem! Med flere tusinde artikler kan du forskønne og optimere dit hjem. Besøg Conrads Hus & Have webshop! Vores omfattende sortiment indeholder naturligvis også sæsonens tilbud. Uanset om du har brug for en havedam eller vinterudstyr – det er en god idé regelmæssigt at klikke dig ind både forår, sommer, efterår og vinter!

• Grundlaget for at skabe et hjem og en have, hvor man føler sig godt tilpas, er sikker og faglig korrekt elektronik. Det finder du hos Conrad i form af alt lige fra fordelerskabe til stikdåser – og naturligvis i en professionel kvalitet!

• Med Conrads verden af udstyr til Hus & Have kan du gøre dit hjem mere sikkert, lysere, praktisk og behageligt. Nyd din fritid mere med assistance fra elektrisk hjælpemidler: Robotplæneklippere, filtre til havedammen, vandingssystemer eller timere giver dig frie hænder – og letter dit arbejde i boligen og i haven!

• Certificeret sikkerhedsteknik, førsteklasses samtaleanlæg, bevægelsesfølsom lysteknik og solcellelys minimerer risikoen for uvedkommende besøg på kontoret og i familiens hjem. Indendørs kan du føle dig sikker og godt tilpas med attraktive lamper samt varmeapparater og klimaudstyr – bo med et skønt lys og en behagelig temperatur. Og takket være innovative vejrstationer kan du få klar besked om, hvordan du skal klæde dig på, når du bevæger dig udenfor.

• Til det perfekte look hører ikke alene en passende påklædning. I vores husholdningssortiment under Hus & Have finder du alt, der skal til for at bevare det gode look og føle sig sund: Febertermometre, massageapparater, elektriske tandbørster og barbermaskiner til den gennemførte personlige pleje!