Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Dashcam med GPS TrueCam A7s Betragtningsvinkel horisontal=130 ° 12 V, 24 V Display, Mikrofon, Batteri

Art. nr.: 1371927
SKU: 1371927 | EAN: 8594175350562
Dashcam med GPS TrueCam A7s Betragtningsvinkel horisontal=130 ° 12 V, 24 V Display, Mikrofon, Batteri
1.299 kr (Ekskl. moms: 1.039,20 kr)
1299.00
Inkl. moms. Fragt

Levering: 8 til 9 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

A7

Egenskaber

 • Full HD-opløsning på 2304x1080 (1296p) med 30 fps eller 2560x1080 (superviddebillede)
 • GPS-modul
 • Fartkontroldetektor med regelmæssige opdateringer
 • 2,7 " (6,8 cm) display

Produktbeskrivning


GPS-modul:
GPS modulet som kameraet TrueCam A7 er udstyret med, giver dig mange funktioner, der leverer dig detaljer om din kørsel. Takket være GPS registreres køretøjets rute og hastighed. I kameraindstillingerne kan du vælge om du vil se billedet af hastigheden direkte i videooptagelsen eller bare i SW applikationen, takket være disse data kan du få vist den samlede rute på Google Maps.
Fartkontroldetektor;
TrueCam A7 kameraet er udstyret med en funktion, der advarer om stationære eller mobile fotofælder samt fotofælder i lyskryds og andre farlige steder, hvor det anbefales at udvise øget forsigtighed. Vores databaser indeholder mere end 33 000 steder i 36 europæiske lande og Rusland. Føreren af bilen biliver gjort opmærksom på farer eller overskridelse af hastigheden via talemeddelelser. Databasen er meget præcis, opdateringer til TrueCam kunder er gratis.
Plug and Play / på plads og kom i gang:
I den daglige brug af bilkameraet er det vigtigt, at anbringelsen af kameraet ikke giver nogle gener før kørslen starter. Da kameraholderen kontinuerligt kan være fastgjort til køretøjet, skal man ikke bruge tid på den elektriske forbindelse og justering af bilkameraet. Du sætter bare TrueCam bilkameraet i holderen og så kan du køre afsted.
Loopfunktion - endeløs optagelse:
Med TrueCam bilkameraerne kan du optage uafbrudt. Når hukommelsen er fuld, begynder kameraet automatisk at overskrive de ældste optagelser. Optagelsen afbrydes aldrig på grund af at hukommelsen er fuld. Du kan både under og efter optagelsen gemme enkelte billeder og videosekvenser og beskytte dem mod overskrivning. På den måde forbliver de permanent beskyttet mod overskrivning.
G-sensor:
G-sensoren i TrueCam bilkameraet, også kaldet accelerationssensoren eller accelerometeret, er en sensor der måler accelerationen i tre akser, hvilket vil sige, at skulle der ske en fuld opbremsning eller et uheld, registrerer G-sensoren kræfterne og gemmer automatisk optagelsen og sørger for at denne er beskyttet mod overskrivelse. Ved hjælp af disse data som vises i grafer, kan det sammen med videooptagelserne præcist bestemmes hvor kræfterne kom fra, uheldsprocessen eller hvordan trafiksituationen var. (foreksempel ved påkørsel bagfra eller uheld fra siden)
Gem videoer med et tryk på en knap:
Hvis du vil gemme en optagelse er det nok med et enkelt tryk på spærreknappen for at gemme og optagelsen er kontinuerligt beskyttet mod overskrivelse. Du kan altid trykke på knappen under optagelsen eller når du ser den igennem efterfølgende for at beskytte vigtige optagelser mod overskrivning. Du kan således under optagelsen på forhånd udvælge videoer til arkivering. Videoer og billeder kan altid låses op og slettes manuelt.
LCD-display med tysk menu:
Det overskuelige 2,7 " LCD display gør betjeningen af TrueCam bilkameraet behagelig og nem. Uanset om du er i gang med at optage eller vil se optagelserne igennem, sikrer displayet dig et fremragende overblik. Kameraets menu er på tysk, intuitiv og har en brugervenlig struktur.
Bevægelsesregistrering:
TrueCam bilkameraerne overvåger også dit køretøj når du ikke er i nærheden. Hvis sensoren registrerer en bevægelse, begynder kameraet til at lave en optagelse. Hvis nogen kører ind i dit køretøj på parkeringspladsen eller beskadiger det på anden måde, har du altid optaget alt i højeste kvalitet. Du har herefter et klart bevis i dine hænder med alle detaljer såsom nummerplade eller ansigtet på gerningsmanden, og det er alt sammen i FULL HD.
Night Vision:
Optagelser ved dårlige lysforhold, for eksempel i tusmørke eller om natten, er intet problem for TrueCam bilkameraerne. Den fremragende optik med høj lysstyrke er justeret sådan, at den også garanterer fremragende optagelser i højeste kvalitet om natten. TrueCam A5 laver rigtig gode natoptagelser.
Samarbejde med Google Maps:
Bilkameraet TrueCam A7 bruger de brugervenlige tjenesteydelser i applikationen Google Maps, der giver dig et nemt overblik over hvordan din rejse vil forløbe. I tilfælde af hyppige rejser over lange afstande, kan du på baggrund af optagelserne få en god forestilling om hastigheden og længden, og analysere din rejse med tilbagevirkende kraft.
Denne funktion egner sig især til sporty førere og til erhverschauffører.
Funktionen HDR:
Funktionen HDR ( "high dynamic range") sikrer, at dit kamera også kan klare vanskelige kontraster. Typiske eksempler på sådanne lysmæssige ugunstige steder kan være kontrasterne mellem lys og skygger eller optagelser af vejen om natten med modlys fra modkørende biler. Funktionen HDR sikrer dig optagelser af højeste kvalitet også i disse situationer.

Udrustning

 • 5 MP foto opløsning
 • Maksimal Full HD-opløsning på 2304x1080 (1296p) med 30 fps eller 2560x1080 (supervidbillede) (frames per second)
 • GPS-modul
 • Fartkontroldetektor med regelmæssige opdateringer
 • HDR funktion (High Dynamic Range)
 • Integreret bevægelsessensor med optagefunktion
 • Samarbejde med Google Maps
 • 130° vidvinkel objektiv
 • G-Force sensor
 • Med kollisionsregistrering og automatisk optagefunktion
 • Inkl. professionel GPS video-software til Windows
 • Loop-recording & sikring af udvalgte optagelser
 • Enkel betjening med stort LCD-display
 • HDMI-tilslutning

I leverancen ingår

 • 1 x bilkamera / Dashcam TrueCam A7
 • 1 x GPS-modul med integreret advarsel mod fotofælder
 • 1 x oplader til bil/USB-kabel
 • Sugekopholder
 • TrueCam tilbehør (DVR Mount)
 • 3M klæbepude
 • HDMI-kabel
 • Beskyttelsestaske
 • Software-CD
 • Betjeningsvejledning.

Ydeligere information

Kontrollér venligst inden afrejsen, om enheden må anvendes i det pågældende land.
Anvendelse af fartkontrolinformationer er ikke reguleret ensartet i Europa. Indhent information om den retlige situation i det pågældende land.
I Tyskland er anvendelse under kørslen for eksempel en overtrædelse af ordensforskrifter.

Tekniske detaljer & specifikationer

Auto-sikkerhedsudstyr-type (kategorisering)Dashcam med GPS
Automatisk optagelsesstartJa
Betragtningsvinkel horisontal130 °
Bilkamera-specifikationerDisplay, Mikrofon, Batteri
Driftsspænding (num)12 V, 24 V
HukommelseskorttypeMicroSD kort (til 32 GB)
Loop-funktionJa
Mål, bredde103 mm
Mål, dybde40 mm
Opløsning video optisk2560 x 1080 pix
Produkt dimension, højde51 mm

Manualer

Brugervejledning
TRUECAM A7 AUTOKAMERA Ver. 1
TRUECAM A7S AUTOKAMERA Ver. 1
TRUECAM A7 AU de en fr cs hu pl sk bg lt Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

TrueCam, Dashcams, Foto og video, Dashcams-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Dashcam med GPS TrueCam A7s Betragtningsvinkel horisontal=130 ° 12 V, 24 V Display, Mikrofon, Batteri
Luk
Dashcam med GPS TrueCam A7s Betragtningsvinkel horisontal=130 ° 12 V, 24 V Display, Mikrofon, Batteri