Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Campingvognsnavigation 7 " Snooper Ventura Pro S6800 Europa

Art. nr.: 1371510
SKU: NAVES68 | EAN: 5019896680031
Campingvognsnavigation 7  Snooper Ventura Pro S6800 Europa
3.599 kr (Ekskl. moms: 2.879,20 kr)
3599.00
Inkl. moms. Fragt

Levering: 7 til 8 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

GRATIS levetid kortopdateringer!
Så du altid har de nyeste Ventura Pro software og vejkort, den S6800 leveres som standard med GRATIS levetid kortopdateringer. Du skal blot registrere din enhed efter købet, og du vil få de komplette levetid gratis kortopdateringer.

Med sine store 7 tommer LCD widescreen vise Ventura Pro S6800 viser den unikke satellitnavigation software fra Ventura til mere klart og er også kompatibel med dæktryk overvågningssystem Dæk pilot fra Snooper. Dæk Pilot advarer om udsving dæktryk eller temperatur på farten og sikrer en sikker tur med lavt brændstofforbrug.

Venturaist den første mobile navigationssystem, der er specielt designet til brug for campingvogne og autocampere, og også Snooper prisbelønnede fartfælde teknologi har. Indført i 2009, Ventura inspireret mange campingvogne og autocampere entusiaster i hele Europa og har været en stor succes. Du skal blot indtaste højde, bredde og vægt af dit køretøj, og Ventura vil automatisk beregne en rute, der undgår lave broer, vægtbegrænsninger og mange andre farer.

Den Snooper Ventura Pro S6800 -Satellitennavigationssystem er resultatet af flere måneders udvikling, undersøgelserne sektor og feedback fra tusindvis af campingvogn og autocamper drivere til grund. Ventura er derfor den mest omfattende mobile, designet specielt til campingvogne og autocampere satellitnavigationssystem på markedet. Ventura bruger de grundlæggende Navteq transport data, men systemet er suppleret med tusindvis af ekstra funktioner og giver således langt mere omfattende information om trafik farer i en meget bredere vejnet end noget andet system til rådighed på markedet.

Alt på Ventura Pro er større og bedre. Indtastning adresser og systemets navigationsmenu lettes ved de større og lettere at blive betjente knapper på skærmen. Desuden S6800 tilbyder gratis TMC-trafikoplysninger.

Ventura Pro S6800 - Hvad er nyt ?
Kompatibel med Dæk Pilot
For sikker, økonomisk kørsel Ventura Pro S6800 er nu kompatibel med vores seneste starthjælp, dæktryk overvågningssystem Dæk pilot. Trykket og temperaturen af ​​dækkene på din bil er vist på skærmen; En yderligere fordel er de akustiske advarselssignaler om tryktab eller usædvanlige temperaturstigninger. Tire defekter er involveret i omkring 3% af alle bilulykker og er den vigtigste årsag til køretøjer nedbrud. Ved at overvåge dækkene på bilen under kørsel, og sørg for de er fuldt oppustet, kan du spare op til 10% brændstof, øge dækkets levetid med 35% og reducere sandsynligheden for en ulykke eller brast dæk.

FM-sender
Takket være den indbyggede FM-sender, kan du nyde den prisbelønnede navigationssystem af Ventura på højttalerne i din bil. Nu hører du navigationsbeskeder til grenene endnu bedre og kan koncentrere sig fuldt ud på vejen.

Ny detaljerede campingplads information fra Alan Rogers
Med Ventura Pro S6800 også vores partnerskab med Alan Rejser Rogers starter. Alan Rogers udgiver de førende camping guider, der er kendt for deres pålidelighed i campingvogne og autocamper ejere siden 1968. I alle de nye Ventura satellitnavigationsudstyr, er den detaljerede campingpladsen information fra Alan Rogers inkluderet straks. Og det er ganske enkel: Vælg ikonet Alan Rogers, find landet, regionen og campingpladsen og din Snooper Ventura viser detaljerede oplysninger om campingpladsen og fører dem der sikkert.

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)17.8 cm
Display-diagonal (i tommer)7 "
KortmaterialeEuropa
Kortmateriale, detaljerStorbritannien, Irland, Frankrig, Spanien, Portugal, Italien, Østrig, Schweiz, Belgien, Nederlandene, Luxemburg, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Estland, Litauen, Tjekkiet, Letland, Liechtenstein, Ungarn, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Serbien, Montenegro, Kroatien, Grækenland, Albanien, Bosnien, Bulgarien, Makedonien, Rusland
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde180 mm
Mål, dybde15 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Campingvognsnavigation
Produkt dimension, højde110 mm
Vægt (værdi)322 g

Manualer

Brugervejledning
SNOOPER S6800 PRO VENTURA CARAVAN NAVI Ver. 1
SNOOPER S6800 PRO VENTURA CARAVAN NAVI Ver. 1
SNOOPER S6800 PRO VENTURA CARAVAN NAVI Ver. 1
SNOOPER S6800 PRO VENTURA CARAVAN NAVI Ver. 1
SNOOPER S6800 PRO VENTURA CARAVAN NAVI Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Snooper, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Campingvognsnavigation 7 " Snooper Ventura Pro S6800 Europa
Luk
Campingvognsnavigation 7 " Snooper Ventura Pro S6800 Europa