Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Bilradio Kenwood KDC-300UV Sort

Art. nr.: 1408898
SKU: KDC-300UV | EAN: 19048214133
Bilradio Kenwood KDC-300UV Sort
859 kr Du sparer 10 kr   849 kr (Ekskl. moms: 679,20 kr)
849.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Bilradioer, moniceiver

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Den KDC-300uV stiger siden ved første øjekast af mange af hans kolleger! Den særligt høj kontrast og dermed i enhver situation letlæseligt display kan være i brugerdefinerede farver lys og kan således perfekt tilpasset til køretøjets interiør. Ud over den primære skærm giver en 8-cifret delområde vise præsentationen af ​​yderligere oplysninger, såsom et ur vises permanent.
 
 Også i hensyn til tilslutning, KDC-300uV intet tilbage at ønske: Nyeste Android smartphones kan bruges bekvemt og større end nogensinde som en spiller på digitale musikdata. Den AOA 2.0-protokollen gør det muligt for KDC 300uV direkte adgang til mediefiler på Android-telefoner og bruge medieafspilleren af ​​smartphones på radioen tastatur. Uanset om afspil, pause, spring, næste eller forrige mapper, søgning efter kunstner, album, titel eller opbevares metadata - af KDC-300uV accepterer næsten fuld kontrol over lydafspiller. Med henblik herpå skal smartphone via USB være tilsluttet og installeret på din telefon den "Kenwood Music Play" app.
 
 Ud til dock via USB-porten, og selvfølgelig din iPod eller iPhone. De Apple-enheder kan aktiveres via knappen iPod og drive i radioen tastatur. En anden funktion af USB-portene på KDC 300uV er også udstyret med 1,5 ampere især stærk opladning strøm, der også opkræver moderne og mere magt-sulten smartphone på ingen tid. Ud over tilslutningsmuligheder og bedste lyd, det afhænger af en enkel og intuitiv betjening: Den store drejeknapper og ergonomisk arrangeret nøgler og særlige direkte knapper adgang til iPod-funktionen, driften af ​​KDC-300uV går særlig let på hånden.
 
 Ud over at "EQ Pro", en semi-parametrisk 13-volumen equalizer med syv lyd erindringer "Sound Reconstruction" sagde teknologi virker på den tabt ved datakomprimering tidligere signalkomponenter. En fem-trins bass boost og en to-trins Loudness fuldføre omfattende tonekontrol pakke fra sammen med Drive-EQ og en aktiv høj og lav pass crossover. Den KDC-300uV har tre preamp udgange, så du kan nemt tilslutte eksterne forstærkere og flere højttalere og subwoofer til dit system.

Tekniske detaljer & specifikationer

AfspilningsformaterCD, AAC, WAV, WMA, MP3, FLAC
Bilradio type (kategorisering)Bilradio
Bilradio-funktionerTilslutning til ratbetjening
FarveSort
Farve tastebelysningMulticolor
Forforstærkerudgange (antal)3
Interfaces (Computer/Multimedia)USB, Jack
Musikeffekt max.4 x 50 W
Stationshukommelse24
USB-portJa

Manualer

Brugervejledning
KENWOOD KDC 300UV AUTORADIO de en ru uk Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Kenwood, Bilradioer, moniceiver, HiFi-multimedie til bilen, Bilradioer, moniceiver-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Bilradio Kenwood KDC-300UV Sort
Luk
Bilradio Kenwood KDC-300UV Sort