Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Bilradio Kenwood KDC-200UB Sort

Art. nr.: 1408897
SKU: KDC-200UB | EAN: 19048213266
Bilradio Kenwood KDC-200UB Sort
699 kr (Ekskl. moms: 559,20 kr)
699.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Bilradioer, moniceiver

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Så skal være en moderne bil radio! Udover perfekt lyd og flere tilslutningsmuligheder tilbyder KDC-200UB en særlig enkel og intuitiv betjening. Takket være den store og særdeles høj kontrast LCD-display også gøre en sofistikeret installation eller lyse sollys ingen problemer, mens du læser radioen annonce. De store drejeknapper og ergonomisk arrangeret kontrol nøgler og dedikerede knapper til direkte adgang til iPod / USB-funktionen og dedikerede knapper til mappe navigation gør betjeningen en leg.
 
 Disse overbeviste KDC-200UB med en funktion bounce cd-afspiller og højtydende tuner og input til enheder eksterne afspilning er den nye KDC-200UB fabrikken også om bord som den direkte forbindelse mulighed for nuværende iPods og iPhones. De Apple-enheder kan aktiveres via knappen iPod og operere direkte på radioen tastatur. Selv Android-smartphones, der kører Android OS 4.1 kan tilsluttes overførslen 2,0 digital musik via USB til bilradioen tak AOA. I kombination med den frit tilgængelige "Kenwood Music Play" app individuelle titler, kunstnere eller album bliver lettere at finde og spillede gennem bilradioen.
 
 Lydkvaliteten er som sædvanlig fra Kenwood også KDC-200UB ikke for kort! Ud over "EQ Pro", en semi-parametrisk tre-volumen equalizer med syv lyd Gem, gør det muligt for "Drive EQ" funktion Automatisk signal korrektion funktion af den indstillede lydstyrke. Den "Sound Reconstruction" teknologi opererer i det tidligere tabt ved datakomprimering signalkomponenter og arbejder med alle bithastigheder. En aktiv lavpasfilter letter nøjagtig drift af et eksternt subwoofer med egen forstærker, hurtig adgang til simpel tonekontrol som bass boost eller Loudness gøre sekunder Justering Tone til en lige gengivet stykke musik til en leg.

Tekniske detaljer & specifikationer

AfspilningsformaterCD, MP3, WAV, WMA, FLAC
Bilradio type (kategorisering)Bilradio
Bilradio-funktionerTilslutning til ratbetjening
FarveSort
Farve tastebelysningBlå
Forforstærkerudgange (antal)1
Interfaces (Computer/Multimedia)USB, Jack
Musikeffekt max.4 x 50 W
Stationshukommelse24
USB-portJa

Manualer

Brugervejledning
KENWOOD KDC 200UB AUTORADIO de en uk Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Kenwood, Bilradioer, moniceiver, HiFi-multimedie til bilen, Bilradioer, moniceiver-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Bilradio Kenwood KDC-200UB Sort
Luk
Bilradio Kenwood KDC-200UB Sort