Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Bilalarm-system Cadillock Alarm 12 V

Art. nr.: 1428906
SKU: Cadillock Alarm | EAN: 4260434780015
Bilalarm-system Cadillock Alarm 12 V
1.699 kr (Ekskl. moms: 1.359,20 kr)
1699.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Bil alarmsystemer, tyverisikring

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Den Cadillock teknologien er en effektiv og sikker elektronisk tyverisikring, der afbryder strømforsyningen af ​​køretøjet ved hjælp af sin patenterede startspærre. Ved aktivering af alarmen er stadig Cadillock der er en spænding på omkring 12 volt, og det er en strøm på 10 A (afhængig af batteri) er tilgængelig. Disse værdier er tilstrækkelige til at sikre de lagrede elektroniske data for køretøjet og ikke forringe operabilitet af styreenheder; som elektriske køretøjsdata (on-board computer, GPS, etc.), vil ikke blive slettet - men en motorstart er ikke mulig.
 Den Cadillock alarm, topmodellen af ​​Cadillock serien, startspærren funktionen forbinder også med en moderne og kraftfulde alarm. Denne kombination af to backup teknologier giver brugeren en dobbelt beskyttelse tyveri: alarmsystemet afskrækker indbrudstyve og startspærre forhindrer start af køretøjet. Alarmsystemet overvåger indenrigsminister, døre, hætte og krop.
 Dybest set Cadillock alarm i alle 12-volts køretøjer kan installeres, i hvilken de positive og negative poler på bilens batteri er frit tilgængelig.
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Bilalarm-system Cadillock Alarm 12 V
Luk
Bilalarm-system Cadillock Alarm 12 V