Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Alkoholtester ACE AFM-5 Hvid

Art. nr.: 1492702
SKU: 107104 | EAN: 4260042951166
Alkoholtester ACE AFM-5 Hvid
849 kr (Ekskl. moms: 679,20 kr)
849.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Spiritusballon AFM 5 til Smartphones

Egenskaber

  • Meget præcise Nem betjening forskellige indstillinger dele af måleresultaterne inkluderet. 6 Mundstykker

Produktbeskrivning

Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat.

Den ACE Instruments AFM 5 er en nem at bruge alkohol tester med elektrokemisk sensor, der anvendes i kombination med en smartphone. Før du udfører testen har den app "Alcofind" fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) downloadet eller installeret på din smartphone. Den ACE Instruments AFM-5 foranstaltninger koncentration alkohol i udåndingsluften og beregner koncentrationen alkohol blodet. Måleresultaterne opnåede vises ved brug af alkohol tester i kombination med app på din telefon som et 4-cifret tal med 3 decimaler og er 1: 1 til at fortolke (f.eks displayet viser værdien 0,36 = 0,36 promille). Alle de steder, identificeret ved denne spiritusballon aflæsninger er altid kun som en guide og er ikke juridisk bindende. skal udføres Breath test anvendelse af plug-mundstykker (per test skal anvendes en ny mundstykke). Den elektrokemiske sensor celle verpricht ekstremt præcis, hurtig og konstant måling af alkoholindholdet i vejret. Alkoholpromillen testeren er via Bluetooth-forbindelse, der gælder for næsten enhver smartphone. Du kan downloade den app ved navn Alcofind gennem App Store (iOS) eller Google Play (Android) nemt downloade og begynde at teste. Den gratis app giver dig forskellige rapporter, såsom Test ånde alkohol med venner, dele af måleresultaterne, styre alkohol test, sætte grænser og meget mere. Denne tester til at bestemme blod alkohol værdi i udåndingsluften er kendt for sin lille størrelse i hver skjorte eller bukselomme knap. Denne smartphone tester er ideel til ansvarlige mennesker, der er afhængige i fritiden, arbejde eller på vej på præcise målinger.

Ydeligere information

Den app "Alcofind" for ACE AFM 5 er tilgængelig på følgende 9 sprog: engelsk, tysk, fransk, spansk, polsk, svensk, finsk, norsk og russisk.

Manualer

Brugervejledning
ALKOHOLTESTER ACE AFM 5 FUER SMARTPHONES Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

ACE, Alkoholtester, Biler, navigation, Alkoholtester-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Alkoholtester ACE AFM-5 Hvid
Luk
Alkoholtester ACE AFM-5 Hvid