Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Kundefavoritter

Conrad – Europas største webshop for elektronik og teknik!

I over 90 år har Conrad leveret teknik til private såvel som firmaer i Europa. Familievirksomheden blev grundlagt i 1923 i Berlin og har siden 1946 haft sit hovedekontor i Hirschau, Bayern. Lidt efter lidt har den privatejede virksomhed udviklet sig fra at være en lille specialiceret forhandler af elektroniske komponenter til i dag at være Europas største forhandler af elektronik og teknik. Men altid med samme tanke – Vi giver dig forudsætningen for dine grænseløse teknologiske skabelser!

Bliv inspireret

Allerede fra begyndelsen har vores forretning handlet om at give folk muligheden for at skabe. Det hele startede da Max Conrad sad og lyttede på radioen i Berlin for mere end 90 år siden og fra sin lille virksomhed begyndte han at give sine kunder alt hvad de havde brug for til at bygge deres egen radio. Han ønskede at give folk muligheden for at opleve noget helt nyt! Præcis sådan er det også i dag! Det er vigtigt for os på Conrad at give dig som kunde et bredt udvalg, så du kan skabe alt det du ønsker. Men at have en masse at vælge imellem er ikke altid nok. Hvis du ønsker at finde noget specielt eller skabe noget selv, er du nødt til at finde det helt rigtige produkt - ellers falder dit projekt ”til jorden”, og derfor er det vigtigt for os at have et dybt sortiment. Det betyder at du kan finde mange forskellige produkter i hver kategori – endda også sjældne produkter, der kan være svære at finde andre steder. Det ville helt sikkert være nemmere bare at have et par skruer i sortimentet, men så ville det ikke være Conrad. Derfor kræver det nogle gange mere end man tror, da vi har f.eks. 65 til 168 forskellige komponenter eller 194 forskellige skruetrækkere og boremaskiner. Uanset om du er en”teknologinørd”, en "gør-det-selv" mand eller et firma, så kan du finde hvad du har brug for hos os. Vores mål er at have det bredeste og dybeste sortiment indenfor teknologi og teknik med alt fra de mindste SMD-komponenter, avanceret måleteknologi, elværktøj, forbrugerelektronik, belysning, bil-og haveudstyr til radiostyrede biler og modeltog. I dag har vi over 750.000 produkter i vores sortiment fordelt blandt vores otte produktkategorier bil, komponenter, computer & kontor, energi, hobby, hus & have, hjemmelektronik og værktøj.

Fra Wernberg til verden

Vores logistikcenter er strategisk placeret i det centrale Europa og tjener alle Conrads datterselskaber og distributionspartnere i 17 europæiske lande. Det giver os styrken til at være i stand til at have et stort sortiment, lave priser og den bedste teknologi og teknik. Vores mål er at kunne tilbyde det rigtige produkt til vores kunder i enhver situation og skabe en rigtig god kundeoplevelse.