bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Interessante fakta om trådløse hovedtelefoner

  • Hvad er trådløse hovedtelefoner?

  • Hvilke typer trådløse hovedtelefoner er der?

  • Hvad skal du passe på, når du køber trådløse hovedtelefoner?

  • Ofte stillede spørgsmål: De mest almindelige spørgsmål om trådløse hovedtelefoner

  • Konklusion: Sådan finder du de rigtige trådløse hovedtelefoner

Hvad er trådløse hovedtelefoner?

Radio-høretelefoner

Trådløse hovedtelefoner er trådløse hovedtelefoner, der sender akustiske signaler direkte ind i brugerens øre. Der udsendes ingen støj i miljøet, så hovedtelefoner kan bruges til at nyde musik eller historier på en meget privat måde. Hovedtelefoner bruges både i familien og på farten. I et familiemiljø kan afkomene for eksempel lytte til deres yndlingsmusik uforstyrret hele dagen uden at resten af familien også skal lytte til den formodede "støj". Derudover kan alle nyde deres yndlingsmusik og justere lydstyrken individuelt. Under sport og på gaden sikrer hovedtelefoner også, at miljøet ikke forstyrres af støj eller musik, men kun muliggør en privat oplevelse.


Med trådløse hovedtelefoner kan du hente data fra forskellige kilder og nyde musik, lytte til lydbøger eller fordybe dig i en anden verden, mens du spiller.

Hvilke typer trådløse hovedtelefoner er der?

Radio-høretelefoner

Alle beskrevne trådløse hovedtelefoner modtager deres signaler helt trådløst via radio. Med hensyn til hvordan de bæres og bygges, kan de dog opdeles i følgende kategorier:

Åbn hovedtelefoner

Åbne hovedtelefoner som en over-ear-variant er ikke forseglede modeller. Dette betyder, at omgivende lyde også kan høres, mens du nyder musikken. En lignende effekt opstår i den anden retning, fordi folk, der sidder ved siden af dig, kan høre, hvilken musik der afspilles fra en bestemt lydstyrke. I modsætning til lukkede hovedtelefoner beskrives bærekomfort ofte som luftigere og lettere, fordi skaller ikke "klæber" fast til øret. Lyden af musikken, der afspilles, er lidt anderledes end den lukkede model, hvor forseglingen fører til resonanser, der kan, men ikke behøver, forvride lyden. Åbne hovedtelefoner er en sikkerhedsfordel, især når man cykler eller jogger, fordi omgivende lyde eller advarselstoner stadig kan høres. Stille steder eller i trafik er åbne hovedtelefoner overbevisende over hele linjen.


Lukkede hovedtelefoner;

Disse modeller er designet, så ørekoppen passer tæt til øret. Forseglet og isoleret, lidt eller ingen støj trænger ind og ud. Fordelen ved disse modeller er, at lytteren kan nyde spil eller musik helt uforstyrret af miljøet og helt fordybe sig i en anden verden. Lyden er anderledes end med åbne hovedtelefoner, fordi bassen kommer godt igennem med det lukkede system, og der er resonanser gennem forseglingen. Med disse modeller trænger lyden ikke ind udefra, så selv høj musik ikke forstyrrer nogen i området. Lukkede hovedtelefoner kan være lette for ørerne, fordi musik kan nydes meget mere stille på grund af den falmede omgivende støj.

Radio-høretelefoner

Over Ear-hovedtelefoner

Udtrykket "over øre" beskriver, hvordan ørestykker er fastgjort til ørerne eller i dette tilfælde lukker hele øret. Puder sikrer en fast og sikker pasform direkte på øret, samtidig med at de krammer huden blødt og derfor er behagelige at have på. De to ørekopper er forbundet med et beslag, der løber over lytterens hoved. Hovedtelefoner i kategorien Over Ear er også opdelt i lukkede og åbne modeller.


In Ear hovedtelefoner

Denne kategori adskiller sig markant fra de andre modeller med hensyn til design og udseende. In-ear-hovedtelefoner bruger kun meget små hovedtelefoner, der er placeret i øret. Visuelt er disse enheder meget iøjnefaldende. Også her er begge øretelefoner forbundet med hinanden, men enhederne har et kraveudseende. Dette betyder, at bøjlen ikke længere bæres på hovedet, men bevæger sig til nakken eller under hagen. Kragen er meget mere delikat og indeholder stadig adskillige funktioner, såsom volumenkontrol.

On Ear-hovedtelefoner

Det kompakte design af on-ear-hovedtelefoner er overbevisende, hvilket får dem til at virke mindre klodset end deres kolleger over øret. On-ear-hovedtelefoner dækker også hele øret, men formidler lydoplevelsen i et mindre rum. De opleves oftere som mere behagelige, når de bæres i længere perioder. Lydkvaliteten varierer naturligvis mellem de forskellige producenter og prisklasser, selvom On Ears for det meste ikke er en lukket version.

Hvad skal du passe på, når du køber trådløse hovedtelefoner?

Den individuelle lydoplevelse skal bestemt overbevise dig med trådløse hovedtelefoner. Da dette er en meget personlig følelse, skal du fokusere på
Forlad dine ører. Ud over lyden skal enhederne have kraftige batterier, så du kan få gavn af hovedtelefonerne uforstyrret og permanent. Pas på
sikre, at enhederne har en lang rækkevidde. Dette er den eneste måde, du kan bevæge dig frit fra rum til værelse i dit hus.

Vores praktiske tip:

For at du altid kan nyde musik trådløst gennem hovedtelefonerne, uanset datakilde, modeller med lydstyrkehjælp. Hvis dette er integreret direkte i hovedtelefonerne, kan du til enhver tid aktivt gribe ind i lytteoplevelsen.

         

Ofte stillede spørgsmål: De mest almindelige spørgsmål om trådløse hovedtelefoner

Radio-høretelefoner

Hvad er rækkevidden for hovedtelefonerne?
Sortimentet varierer mellem de forskellige modeller og producenter. Højkvalitets udstyr kan. Opnå områder på op til 100 meter.

Hvor længe holder batteriet?
Hvor længe du kan bruge trådløse hovedtelefoner uden at genoplade dem afhænger meget af model, producent og pris. Kraftfulde enheder kan sende mere end 20 timers lyd i strålende kvalitet.

Konklusion: Hvordan finder jeg de rigtige trådløse hovedtelefoner?

De rigtige trådløse hovedtelefoner er primært præget af, at du kan lide lyden, og at modellen sidder godt på dit hoved og ører. Du kan vælge de tekniske detaljer, typen af slid og de enkelte funktioner på forhånd ved hjælp af forskellige filtre. Når du køber, skal du overveje, om du helt vil undertrykke den omgivende støj, eller om du foretrækker at høre lidt af dine omgivelser. Med hensyn til pasform kan du prøve mange modeller i Conrad-filialerne, og vores ekspertpersonale rådgiver dig gerne.